HAVENS paardenvoer kopen

Alle soorten HAVENS paardenvoer kopen

HAVENS paardenvoer kopenHAVENS is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van paardenvoer. De fabrikant heeft een ruim en doordacht assortiment voor paarden. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken van elk dier. Het bedrijf levert aan paardenvoerhandelaren in meer dan 50 verschillende landen wereldwijd. Je kunt ook HAVENS paardenvoer kopen bij Wildeboer Diervoeders. Wij hanteren scherpe tarieven en bieden advies op maat.

HAVENS paardenvoer online voordelig kopen

Veel bekende en bijzonder succesvolle ruiters voeren hun paarden met producten van HAVENS. HAVENS produceert krachtvoer en bijvoeding voor paarden in de vorm van pellets en muesli. Het voer bestaat uitsluitend uit plantaardige en natuurlijke grondstoffen en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Dit wordt bevestigd door de toekenning van het GMP+-keurmerk, het hoogste kwaliteitscertificaat op het gebied van paardenvoer.

HAVENS biedt voor elk paard en elke trainingssituatie een passend voer. De samenstelling van zetmeel, essentiële vetten en aminozuren, vitaminen, granen en andere belangrijke voedingsstoffen wordt individueel aangepast aan de behoeften van je paard. De hoge kwaliteit van de grondstoffen, de grote verscheidenheid aan ingrediënten, innovatieve recepten en gecontroleerde productie onderscheiden het merk duidelijk van andere fabrikanten en maken het een bijzondere voederervaring voor jou en je paard.

HAVENS paardenvoer kopen: 100% natuurlijk

HAVENS paardenvoer is uitsluitend samengesteld uit plantaardige en natuurlijke grondstoffen. Het zijn 100% gegarandeerde producten en bevatten geen bestanddelen van dierlijke oorsprong. Alle voersoorten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Elk paard is uniek en wordt anders getraind of geladen. Paarden hebben daarom verschillende energie- en vitaminebehoeften. Het HAVENS-assortiment biedt voor elk paard en elke trainingsintensiteit het juiste voer. Door de hoge kwaliteit en de bijbehorende prestaties is HAVENS bekend in de internationale paardensport.

Soorten HAVENS paardenvoer kopen

Paardenvoer wordt als volgt verdeeld:

  • Ruwvoer;
  • Mineraalvoeder;
  • Krachtvoer;
  • Aanvullende voeding;

Het ruwvoer behoort tot de basisvoeding van de paarden. Hooi is de belangrijkste leverancier van calorieën en ruwe vezels. De voeding moet dagelijks en voldoende zijn. Het mineraalvoeder geeft het paard alle belangrijke mineralen die het anders via de planten in de natuur zou consumeren. In de stal is het paard afhankelijk van de toevoegingen van de paardeneigenaar. Vooral veulens hebben mineralen nodig voor hun groei.

Krachtvoer bestaat uit haver, gerst en maïs en is de energiebron. Met name sportpaarden hebben een grote vraag naar krachtvoer om hun 100% prestaties in training of bij rijtoernooien aan te kunnen. Het bijvoederen helpt het paard om snel te herstellen in geval van een acuut tekort. Paardenvoer creëert een basisbehoefte voor het paard, die het anders in de natuur zou krijgen. Daarom is het juiste mengsel van mineralen, sporenelementen, vitaminen, aminozuren en vitale stoffen zeer belangrijk.

Bedrijfsgeschiedenis

HAVENS is een Nederlands bedrijf waarvan de bedrijfsgeschiedenis teruggaat tot het jaar 1845. Aanvankelijk was er maar één watermolen om graan te malen. De graanhandel van het bedrijf begon in 1923. In de loop der jaren werden verschillende silo’s gebouwd voor graan en later ook voor meststoffen. Daarmee heeft het bedrijf ruime ervaring. Niet voor niets is het merk uitgegroeid tot een van de grotere paardenvoedingsmerken in Nederland.

HAVENS ondersteunt goede doelen

Het bedrijf wil helpen om van de wereld een betere plek te maken voor behoeftige paarden. Dit is niet overal mogelijk en je moet beslissen.  Het merk heeft ervoor gekozen om het Brook Hospital for Animals te steunen. Zij voorzien de zorg voor behoeftige paarden en ezels, uit onder andere Egypte, Pakistan en India. Ook ondersteunt het merk de Rijnlandse Paardrijdende Jeugd. Om het jonge en ambitieuze ruiters gemakkelijker te maken, heeft HAVENS besloten om de Junior Cup Rheinland te steunen. Dit geldt voor jonge ruiters tot 21 jaar die zich op M-niveau bewegen.

HAVENS paardenvoer kopen: het assortiment

HAVENS paardenvoer komt van een bedrijf met veel ervaring en een lang succesverhaal als dealer voor hoog presterende sportpaarden. Klanten vinden er een breed scala aan producten, uitgebreid advies en informatie over waar ze HAVENS paardenvoer kunnen kopen. Om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij keuzeadvies. Echter kunt u ook uw vragen stel aan HAVENS. Op de website leest u over hun veelgestelde vragen en er is een telefoonnummer beschikbaar. Uiteraard kunt u nadien uw order bij ons plaatsen.

Allereerst biedt het merk veel verschillende muesli mixen voor de zeer verschillende behoeften van paarden, met of zonder haver, met of zonder haver, met veel of weinig energie en ook voor diverse gezondheidsproblemen. Voedingssupplementen worden verkocht onder de naam EquiForce. Likstenen en een speciale veulenmelk ronden het aanbod van het merk verder af. HAVENS heeft geen eigen online winkel, maar er zijn uiteraard meerdere retailers. Met veel trots kunnen we vertellen dat wij daar een van zijn. U kunt een kijkje nemen tussen ons uitgebreide assortiment.

Kom langs in onze winkel of bestel online

Je kunt je HAVENS paardenvoer online bestellen. Echter kan je ook bij ons langskomen in de winkel. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij gepend van 09.00 tot en met 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot en met 17.00 uur. Helaas zijn wij op woensdag gesloten, maar uiteraard kun je dan wel je order online plaatsen. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk verwerken. In de winkel bieden we uiteraard ook een uitgebreid assortiment. Bovendien betaal je dan geen verzendkosten en kunt je je voer dus extra voordelig ophalen. Als je online bestelt zullen de verzendkosten worden berekend tijdens het afrekenen. Hiervoor zal je je postcode moeten invoeren. Als je een account aanmaakt kan dat extra snel berekend worden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen met betrekking tot HAVENS paardenvoer? Wil je graag voeradvies? Of heb je andere vragen met betrekking tot onze website? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Gedurende de onze openingstijden helpen wij jou graag verder. Je kunt per mail contact met ons opnemen, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Daarvoor kun je ons bereiken op het nummer 050 404 2706. Stuur je liever een mail? Gebruik dan ons contactformulier en we reageren zo spoedig mogelijk.