Horsefood paardenvoer

Horsefood paardenvoer kopen? Bekijk ons overzicht!

Horsefood is een merk paardenvoer dat al meer dan vijftig jaar verschillende soorten voer op de markt brengt. De verschillende brokken en mixen van Horsefood paardenvoer zijn met veel zorg en aandacht samengesteld, en dienen elk een specifiek doel. Er zijn dan ook vele verschillende soorten voer om te kiezen, zodat je je paard precies kunt geven wat hij of zij nodig heeft.

Tip: wil je direct ons assortiment bekijken? Bekijk ons gehele assortiment van dit merk op onze overzichtspagina!

Horsefood assortiment

In het assortiment van Horsefood kun je kiezen tussen brokken en mixen. Binnen deze categorieën kun je kiezen voor brokken die aansluiten bij de wensen die jij hebt voor je paard. Ook zijn er supplementen van Horsefood te koop, die je paard ondersteunen bij gezondheidsproblemen of je paard verzorgen. Bij Wildeboer Diervoeders heb je een ontzettend ruime keuze.

Brokken naar de behoeften van je paard

Er zijn verschillende soorten voer die je zou kunnen kiezen om aan te sluiten bij de behoeften van je paard. In onze winkel en webshop heb je keuze uit verscheidene varianten. De Maïs-lijnzaadbrokken zijn er speciaal voor te magere paarden, als aanvulling op het normale voer, om energie te geven en vlees aan te zetten. Ook leveren wij verschillende sportbrokken die paarden de voedingsstoffen kunnen bieden die zij nodig hebben om goed te kunnen presteren. De Horsefood Prestatiebrok kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor sportpaarden vanwege de vele granen die erin zitten.

Mixen naar de behoefte van je paard

Er zijn ook verscheidene mixen op de markt die aansluiten op de behoeften van je paard. Voor sportpaarden is er de Omega-3 Power-Mix, die gedurende langere tijd energie aan het paard geeft om goed te kunnen presteren. De samenstelling van de mix is afgestemd op het ondersteunen van topsport. Voor een kortere energiepiek is er de Horsefood Speed-Mix. De Fit-Mix is een muesli middelzware prestaties. Voor de oudere paarden is er de Senior/light-Mix. Deze is bedoeld voor paarden met een minder goed gebit en een zwakker verteringsstelsel. De Senior/light-Mix is lichter om te verteren. Slobbermeel is bedoeld voor paarden die een steuntje in de rug nodig hebben op het gebied van energie. De Horsefood Happy Summer-Mix is gericht op het ondersteunen bij gezondheidsproblemen in de zomermaanden, wanneer paarden een te rijk rantsoen krijgen (zomereczeem, obesitas, hoefbevangenheid). Het bevat een laag suiker- en zetmeelgehalte. Dit is alleen leverbaar gedurende de zomermaanden.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

horsefood paardenvoer

All-round brokken

De XP-EQ gistbrok is een erg complete brok. Deze kan ingezet worden als er prestaties verwacht worden, zowel duurprestaties als topprestaties, maar zorgt ook voor herstel na de prestatie. Ook zorgt het ervoor dat je paard soepel blijft. Hiernaast is ook de Horsefood Conditiebrok een brok die geschikt is wanneer er zware prestatie of een goede conditie wordt verwacht. Deze brok wordt onder meer aangeraden voor maneges. De Basis-sportbrok geeft je paard veel vitaminen en mineralen voor dagelijks gebruik, maar een grotere portie van de Basis-sportbrok ondersteunt het paard bij prestaties. De All-round Paardenbrok is geschikt voor alle rassen paarden met een lager energieniveau.

All-round mixen

De Equi-Mix is een mix die bedoeld als basis voor elk paardenras. Het ondersteunt paarden die lichte arbeid verrichten en kan als aanvulling worden gegeven op ruwvoer. Ook de Horsefood Kruidenstruktuur-Mix is voor elk paard te gebruiken. Het is een licht verteerbare muesli met lijnzaad, Omega-3 en Omega-6 om de energie van het paard te ondersteunen. Paarden waarvan middelzware arbeid wordt verwacht, kunnen gevoerd worden met de Easy-Mix. Zo wordt de conditie ondersteund, maar wordt het temperament aan de lijn gehouden. De Horsefood Granenmix-Compleet geeft veel energie aan paarden, zodat bij dit voer allerlei soorten arbeid gevraagd kunnen worden.

Overige brokken en mixen

Horsefood heeft naast deze brokken en mixen ook paardenvoer voor een meer specifieke wens van het paard of de paardenhouder. Zo produceert Horsefood ook biologische paardenbrokken, die het EKO keurmerk hebben. Paardeneigenaren die hun paarden alleen kuilvoer en granen geven, kunnen de Kernmixbrok kiezen om het dieet aan te vullen op het gebied van vitaminen en mineralen. De Horsefood Appel-Mix kan gekozen worden als beloning voor een paard, maar doet ook prima dienst als gewoon lekker voer.

Supplementen

Naast de brokken en mixen biedt Horsefood ook een rijk assortiment aan supplementen. Deze zijn gericht op (sport)prestaties, spijsvertering of gezondheid, of gewoon bedoeld om je paard een goede verzorging te kunnen bieden. Voor bijna elke klacht aan de gezondheid kan Horsefood een supplement bieden, zoals hoestsiroop, biotinemix, knoflook of foenegriek. De sportprestaties kunnen ondersteund worden door onder meer glucosamine, chondroïtine, MSM of Electrolyten. Bij spijsverteringsproblemen biedt Horsefood zeewier, appelazijn of lijnzaadolie als hulp. Onder de verzorgingsproducten van Horsefood vallen onder andere shampoos, antiklit en vliegenspray. Ten slotte zijn er mineralenlikstenen, koolzaadstrovezels en verschillende verzorgende zalven en lotions te koop.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

horsefood paardenvoer kopen

Horsefood verkooppunt

Wil je Horsefood paardenvoer kopen? Dan kun je uiteraard terecht op onze website. Je kunt namelijk gemakkelijk online Horsefood bestellen. Als officieel Horsefood-verkooppunt heb je keuze uit talloze verschillende soorten brokken en mixen. Voor de bezorging worden verzendkosten gerekend, welke je gemakkelijk online kunt berekenen tijdens het afrekenen. Als je een pallet Horsefood paardenvoer kopen wilt, wordt de prijs hier ook op berekend. Uiteraard brengen wij het graag bij jou thuis. Dan heb jij hier geen werk van en binnen een aantal dagen kan jouw trouwe viervoeter genieten van heerlijke brokken!

Horsefood kopen

De prijs en Horsefood aanbiedingen vind je uiteraard terug in onze webshop. Als je Horsefood paardenvoer kopen wilt, profiteer je bij Wildeboer Diervoeders altijd van scherpe tarieven.

Heb je nog vragen over Horsefood paardenvoer?

Heb je nog vragen over Horsefood paardenvoer? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen, met uitzondering van de woensdag, zijn wij geopend van 09.00 tot en met 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 09.00 tot en met 17.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 404 2706 of je kunt mailen naar wildeboerdiervoeders@home.nl